
Siatka wędliniarska CLASSIC 125/36 do wędzenia szynek 50m
Cena regularna:
towar niedostępny
Opis
SIATKA do wędzenia szynek, baleronów, schabu, itp. CLASSIC 125/36 50 m.b.
Siatka wędliniarska CLASSIC 125/36 biała (kaliber 125mm, 36 oczek) służy do przygotowywania domowych i nie tylko wyrobów wędliniarskich: szynek, baleronów, schabów oraz innych mięs.
Do pieczenia, wędzenia, peklowania i gotowania.
Siatka od polskiego producenta, oryginalnie zapakowana, rolka 50 m.b.
Siatka w kolorze białym.
Siatkę najwygodniej zakładać na mięso przy pomocy aplikatorów ręcznych lub mechanicznych
Zalecana przez producenta średnica rury do nadziewania: 110-115 mm.
Można stosować bezpośrednio na wyrób lub z zastosowaniem folii celulozowej do szynek.
Wytrzymałość termiczna:
- pieczenie (w temperaturze do 220°C do 120 minut)
- parzenie (w temperaturze do 125°C do 120 minut)
Wygodna i praktyczna siatka o długości 50 metrów, którą można ciąć na odcinki wedle potrzeb.
