Emulgator do pasztetów, pasztetowych, itp.

Wysyłka w: 3 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 325,00 zł

Cena regularna:

325.00
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:
ilość szt.

towar niedostępny

Opis

Emulgator do pasztetów

Dodatek funkcjonalny umożliwiający połączenie emulsji wodno-tłuszczowej w wyrobach typu pasztety, pasztetowe, wątrobianki. 

Sprawdza się również jako dodatek do farszów parówkowych czy kiełbasianych jako stabilizator tłuszczu (nie ma tłuszczu pod osłonką)

Składniki:
Emulgator E472, maltodekstryna.

Preparat używany od lat przez naszych klientów prowadzących zakłady przetwórstwa mięsnego. Polecamy!

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl